Onze Helpdesk

Wat is Patience?

Patience is een kaartspel dat gespeeld kan worden door 1 persoon. Het doel van het spel is om de kaarten op de juiste volgorde te rangschikt om zo het spel uit te spelen. Het spel bestaat al eeuwen maar de meeste mensen kennen het van Microsoft, die de het spel meeleverde met de verschillende versies van Windows.

Op welke apparaten kan ik jullie Patience spellen spelen?

Op alle apparaten! De spellen die je op onze site kunt vinden maken gebruik van HTML5 software. Deze software werkt, in tegenstelling tot Flash, op alle computers, laptoppen, tablets en smartphones. Je kunt zelfs spelen op een smart tv!

Hoe kom ik erachter hoe een bepaald spel werkt?

Als je Patience nog niet kent en het nog nooit hebt gespeeld snap je waarschijnlijk niet hoe het werkt, daarom hebben wij een handige pagina met de spelregels gemaakt, deze kun je vinden in het hoofdmenu. Hier wordt uitgelegd hoe een standaard spel werkt. Op elke pagina waar een spel te vinden is hebben we de instructies geplaatst die je kunt doorlezen voordat je gaat beginnen. Als het daarna nog niet lukt kun je ons een e-mail sturen met datgene waar je niet uitkomt.

Is Patience spelen duur?

Nee dit is zeker niet duur, sterker nog, het is helemaal gratis! Al de games op deze website kosten niks en zijn meteen op de website of mobiele telefoon / tablet te spelen, je hoeft dus geen apps of andere software te downloaden.

Zijn alle spellen door jullie zelf gemaakt?

Niet allemaal. Sommige spellen die op PatienceSpel.nl staan zijn van ons en de rest van de spellen zijn door andere ontwikkelaars gemaakt. Wij hebben toestemming gekregen om deze spellen op onze website te plaatsen.

Mijn spel wil niet opstarten of werkt niet goed.

Heb je iets gevonden op de site dat niet of niet goed werkt? Mail ons dan even en wij gaan eraan werken om dit probleem op te lossen. Vertel in de mail om welk spel het gaat.